Palvelut

Alla voit tutustua Fiina Beauty Loungen palveluihin:

 • image4

  Parturi-kampaamo

  Parturikampaamo palvelut haluamme räätälöidä yksilöllisesti juuri Sinulle sopiviksi, käyttäen alamme parhaimpia tuotteita. Haluamme panostaa myös hiustesi hyvinvointiin, ja tarjoamme myös tehohoidot ja laadukkaat tuotteet muunmuaassa KMS-sarjalta josta todella löytyy jokaiselle jotain erityistä. Värisarjaksi olemme valinneet Goldwellin, josta löytyy sekä kestoväriä että kevytsävyä. Käytössämme on Goldwellilta myös arvostettu suoravärisarja Elumen.

  Goldwell on kehittänyt oman tehohoitotuotteensa erilaisiin hiusten vaalennuksiin ja värjäyksiin joka liittää husten rikkoutuneita rikkisiltoja yhteen, ja näin vahvistaa hiusta sisältä. Valitse lisäpalveluksi Bond Pro+ mikäli haluat suojata ja vahvistaa hiuksiasi värjäyksestä aiheutuneeta kulumiselta.

  Hiustenpidennyksissä käytämme laadukasta Simply Naturalin hiusta, joka sopii erinomaisesti suomalaiselle hiukselle. Simpy Naturalin hius kestää myös jonkin verran esimerkiksi raidoitusta joka mahdollistaa täydelliset hiustenpidennykset ja lopputuloksen väriin mikäli oma hiuksesi on monivärinen. Teippipidennyksissä huoltoväli on yleisesti noin 2-3 kuukautta yleensä riippuen hiusten värjäysvälistä. Tällöin tyviväristä ei nimittäin teippihuoltohinnan lisäksi tule kuin 40 euroa!

 • image3

  Kynsipalvelut

  Käytämme laadukkaita ProNailsin tuotteita jolla pystymme tekemään ohuemman geelilakkauksen oman kyntesi päälle tai vahvemmat ja pidemmät rakennekynnet. Kynnet teemme aina tekniikalla, jotta oman kynnen pinta vahingoittuisi mahdollisimman vähän. Yleisin huoltoväli kynsissä on noin 4-4,5 viikkoa.

  Jos sinulla on ollut ongelmia kynnen pysyvyydessä, tämä on se mitä todella kannattaa kokeilla. Lupaamme rakennekynsiin kahden viikon pysyvyyden, tarkoittaen, että jos kynsi esimerkiksi katkeaa tai irtoaa, korjaamme sen sinulle veloituksetta. Tämä pätee pituuteen, jossa vapaa kynsi ei ylitä oman kynsipedin pituutta.

 • Ripsienpidennykset

  Ripsienpidennykset toteutamme Millien PRO Lash Artist merkillä. Laadukkailla ripsituotteilla ja vuosien kokemuksella teemme sekä volyymi- että Premade valmisviuhkapidennyksiä sekä klassisia ripsienpidennyksiä päämääränä asiakastyytyväisyys sekä kunnioitus asiakkaan omia luonnonripsiä kohtaan. Millien takana ja maahantuojana hääräilee työntekijämme Suvi. Hän on saanut olla mukana tuotekehityksessä Millien ripsituotteiden osalta yhteistyössä tehtaansa kanssa. Tuotteiden testaajaparina on toiminut Jenni.

 • Kasvohoidot

  Kasvohoidot suoritamme Exuviance- tuotteilla, jotka ovat olleet viimevuodet erittäin suosittuja laatunsa ja tehokkuutensa vuoksi. Kasvohoidoista löytyy laaja valikoima, juuri oikea Sinun tarpeisiisi (katso kasvohoitohinnasto jossa lisätietoja). Meiltä löytyy myös Exuviancen myyntituotteet, joista löytyy jokaiselle juuri se oikea tuote! Kasvohoidoista tulossa pian lisää tietoa!

 • Vartalosokeroinnit

  Sokerointi on miellyttävämpi tapa poistaa karvoitusta muunmuassa sääristä tai kainaloista. Teemme myös brasilialaisia- tai bikinilinjan sokerointeja asiakkaan tarpeen mukaan. Kaikki sokeroinnit toteutamme Alexandrian tuotteilla, jotka ovat vuosien saatossa todettu parhaiksi. Lisätietoja tulossa pian!

 • Jalkahoidot

  Jalkahoidot toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaan Callusanin tuotteilla. Jalkahoidoista tulossa pian lisätietoja!